FLESHGOD APOCALYPSE (ITA) ) Italská mlátička má za sebou tour po USA po boku řezníků Suffocation, The Faceless, TTOTD a Decrepit. Zasvěcení jistě vědí, co se skrývá pod stylem death metal/classica. Navíc kapele na začátku roku vyšlo nové CD MAFIA.

POPPY SEED GRINDER Měli již na Žižkově vraždícím palcátu tu čest. Kapelu posílil nový bicmen a jejich táborská zastávka bude generálkou před koncerty v Německu. Od „mlýnku“ lze očekávat pouze jediné. Nekompromisní brutal/death diktát.

F.O.B. Energický death metal core. Kapela představí první ochutnávky z připravovaného následovatele úspěšné desky „The Dice…“

MINORITY SOUND propagují své nové CD „ANALYSIS“. Album plné elektroniky a samplů ve spojení s tvrdými kytarami je čerstvým větrem na české hudební scéně. Nedávné vystoupení na festivalu Brutal Assault tento fakt jen potvrzuje.

Porfyria (SK) Slovenští sousedé nám předvedou death metal ve stylu „Kataklysm“. Deathmetalová skupina ze Slovenska, v jejíž sestavě hraje na basu šaramantní kráska, představí nového bicmena. Zajímavostí je, že jedním ze členů je otec slovenského death metalu, který v roce 1988 zakládal legendární Dementor.

Mater Monstifera je na „žižkovi“ pravidelným hostem. Toto vystoupení bude však specifické. Fanoušci zde uvidí naposledy zpěváka Destruktora, který z kapely odchází.

Greedy Invalid Prošli personálními změnami, ale jsou zpět v plné síle. Propagují svůj aktuální počin „ANNA“. A jak sami uvádí, toto album je plné překvapení, kde se vystřídají nálady dravě rockové, teskně, specificky „grídy“ zasmušilé a samozřejmě i metalové.

Pikodeath Pomalu tomu bude již 6 let, co nás toto kombo z Liberce překvapilo excelentní pódiovou show a našláplým thrash-grindrem. Nezbývá než očekávat stejné nasazení, neboť laťka je proklatě vysoko.

Avenger přinese do Tábora rouhání a válku. Kapela již nějaký čas vystupuje s kompletní sestavou a není tajemstvím, že škopky drtí Čert z Gride.

Sacrist se z blackových začátku přemístili do vod death-metalcoru. Zdali jim tato změna svědčí, mohou posoudit fanoušci nejenom živě, ale i na novém promu, které kapela v červenci vydala.

In Articulo Mortis po 19ti letech existence končí s rokem 2010. Fanoušci tak budou moci shlédnout jedno z posledních vystoupení kapely. RIP.

Report z akce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *