DESTINITY (Fra) Masakrózní melodický thrash death metal těsně po nahrávání dalšího alba pro Lifeforce rec. (Ger/USA) Oficiálně první koncert v České republice!!!. Tuhle premiéru nelze vynechat.

HAMMERHEART (Sk) Heavy metal ve stylu Iron Maiden, který nelze nevidět. Minulý koncert na festivalu postavil na nohy i nemohoucí. Vrací se do Tábora, aby znovu dokázali, kdo je špičkou tohoto stylu v Česko-Slovensku.

ACID RAIN (Ger) Black death metalová smršť, kterou už měl možnost Tábor poznat, je opět v plné síle. Oblaha při jejich koncertě zlověstně potemní.

TORTHARRY Domácí leadři smrtícího stylu po letech v Táboře s poslední deskou „Round Table of Suicide“. Jejich návrat ke kořenům ocenila většina fans i médií.

MATER MONSTIFERA Melodický black metal představí songy na novou placku. Už na podzim by se totiž mělo začít s ostrou přípravou na nahrávání nové desky.

F.O.B. Death metal core strojovna opět doma a s velkým překvapením v playlistu. Deska „Dice“ je sice už nějaký čas venku, pro domací koncert je však vždy nachystáno něco extra.

THE OLD FOUR Metal core klasika, při které se musíte držet nebo vás smete. Pánové z Křemže drtí hard core / metal core ve velkém stylu.

BED SORES Tahle velmi našláplá thrash core mašina se na festu představí v obměněné sestavě, ale opět s neutuchající energií.

TRANSLUNARIA Vesmírný death metal, který dorazí z jiné galaxie. Moderní přístup k černému kovu a energické nasazení na pódiu.

LAHAR Grind, core, fast, furious…

MEMORIES OF PERIL Tihle mladí borci hrají nadupaný a hodně naštvaný death hard core. Rozhodně stojí za pozornost a jistě hodně fans překvapí.

Report z akce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *