SANATORIUM(SK)
PROMISES
ISACAARUM
F.O.B.
UNCLEAN

Report

Po červnovém prodělku, jsme měli celkem strach z návštěvnosti. Akci zahájili F.O.B. přesně ve 20,00. Průřez naší tvorbou už celkem není třeba komentovat, snad jen to, že jsme zahráli všech pět věcí, které jsou na nové nahrávce, která snad už konečně taky spatří světlo světa. Jako druzí PROMISES se nesetkali s přílišným zájmem a taky trochu zvukově nedopadli nejlépe (za to se omlouvám). Třetí UNCLEAN rozpoutali v sále dost atmosférickou satanoslužbu a lidí na parketu značně přibylo. Opravdu hodně působivé vystoupení, s Petrem za tympánem a v kápi.

Následující SANATORIUM jsou po personální výměně bubeníka (s čapkou půjčenou od čerta) taky hodně nad věcí a jejich vystoupení opravdu dostalo šťávu, o čemž svědčila i reakce publika = super. IMMORTAL TEARS … krev a warpaint a zase krev, a to doslova, musel jsem s Corbowem natáhnout pod zpěváka papír, aby se krev nedostala na parkety. Taktéž hodně působivé vystoupení umocňuje pomalování a velmi dobrý zpěv Kinga. Tato kapela ještě nemá regulérní nahrávku, ale myslím si, že určitě stojí za povšimnutí některých blackových labelů.

Poslední ISACAARUM jsem měl možnost vidět poprvé s Vlakinem za basou a můžu říct, že to bylo super. Ne neprávem pak dostal Vlakin za svojí rekvizitu přezdívku KENY. Taktéž Chymus se opět činil, kdo už ISACAARUM viděl živě mi musí dát jistě za pravdu, že se jedná o velice originální image … super vystoupení a super atmosféra. Shrnuto, zvukově to dopadlo průměrně, návštěvnost byla trochu slabší, ale šlo to (cca 90 – 100 lidí + kapely). Všem kapelám a lidem co přišli patří můj dík. Doufám, že se sejdeme na jaře na žižkovi číslo 7.

Márty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *